Mar 14, 2010, 5:53 PM

Да ти говоря ли... 

  Poetry » Other
710 0 1

Ще ти говоря за... страдание,
а ти ме слушай -
дори едно болезнено дихание
на твой любим човек
мъчително и тежко е, повярвай...

Ще ти говоря за... доверие,
а ти си спомняй -
как търсехме един в друг упование,
как стигахме до откровение,
дълбаещо душевни рани - не отричай...

Ще ти говоря за... надеждата,
а ти сънувай -
най-ясно слънце и красиво цвете,
ангел твой пазител на небето -  и  пътувай...

Ще ти говоря за... любов,
а ти целувай -
очите ми, жадуващи те силно,
косите, разпиляващи се волно,
гърдите, тръпнещи греховно - и ги докосвай...

Да ти говоря ли... или да спра до тук -
без думи да те прилаская,
да уловя със поглед всеки звук,
да го затворя в стъклена кутия
и с обичта си само да те галя...

 

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??