Apr 10, 2009, 11:05 PM

Да тръгваме веднага (с видео) 

  Poetry » Love
693 0 4

 

ДА ТРЪГВАМЕ ВЕДНАГА

Чернее се небето
и спуска се нощта,
и пак сме там, където
са странните неща.

На тръпката позната
отново съм в плен,
изригва тишината
дълбоко вътре в мен.

Взри се в моите очи
с цвета на карамел,
любовта в тях личи -
не знаеща предел.

Да тръгваме веднага
към нея в този час,
че тя сега предлага
вълшебството за нас.

Очакват ни незнайни,
омайни чудеса
и непонятни тайни
на теб ще поднеса.

Но кой ще ни разкрие
на двама в този час,
че временни сме ние,
тъй кратки - ти и аз.

 

                        Изпълнение на живо:   Видео >>> 

 

 

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??