Jan 1, 2009, 11:41 AM

Да влезеш тихо 

  Poetry » Love
780 0 18
В недосънуваните сънища те чакам
още с усмивка да се появиш.
Да влезеш тихо в стаята за гости
и сладка приказка за сън да ми редиш.


Във тишината на нощта да ме откриеш
и дълго в твоята прегръдка да трептя.
Когато от очите ми сълзите капят
да ги превръщаш в бисерни звезди.


В очите ми да палиш огнени пожари,
ръцете ми да топлиш в твоята ръка.
А устните ти моите да жарят
в целувка дълга, с вкус на шоколад.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??