Feb 25, 2011, 10:28 PM

Да знам, че на света те има 

  Poetry
563 0 2

 

 

Бъди за мен следа неуловима,

бъди звезда

безимена, незрима,

бъди мираж - във пареща пустиня,

ала да знам,

че на света те има.

 

Бъди една мечта непостижима,

вълшебник мил

от приказка любима,

но в тежък миг, във най-студена зима,

стремежът ми посока

нека има...

 

Във нощите самотни ще те викам,

ти в сън блажен

или в мисли само

тръгни към мене, аз към теб ще тичам,

утеха да намеря

в твойто рамо.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??