От друго нямам нужда, знам,
освен децата, хляба.
Светът е много по-голям,
отколкото ми трябва.
Тук всеки има своя дял,
но всичко е до време.
Комуто колкото е дал,
животът ще си вземе.
Мен даде повече. Затуй
бях сигурен, че някога,
ще вземе повече от туй,
което съм очаквал.
© Райчо Русев All rights reserved.