Jun 26, 2015, 10:59 PM

Далчев сигурно се смее 

  Poetry » Other
430 0 0

Далчев сигурно се смее


Хълмовете, дълбоко скрити зад лунната светлина, спят спокойно, само тих барабан се чува от ритъма на сърцата им.
Дим от ръждиво копие бавно се приплъзва и се скрива точно никъде.
Клепачите, пресъхнали и натъпкани навътре в окото, са вече безполезни.
И пустата цигулка с безброй струни, в корема не спира да къса струни.
Далчев сигурно се смее.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??