Oct 16, 2008, 12:03 PM

Далече 

  Poetry » White poetry
593 0 0
  Дaлече

Ти беше тъй чиста, 
ти беше тъй добра,
ти беше тъй жива. 
А сега ти си толкова далече.

Далече, далече от този свят,
ти си толкова далече от мен.
Далече беше и този миг,
когато пръв зърнах твоя лик.

Ти беше тъй чиста,
ти беше тъй добра, 
ти беше тъй жива.
А сега си толкова далече.

Далече, далече от този свят.
Ти си толкова далече от всичко.
Времето лети, но далече е 
онзи миг, в който ще бъдем аз и ти.

Далече, много далече бе онзи ден,
когато ти дойде при мен.
Но влюбен бях аз и не разбрах,
че твойто име беше грях.


 

© Цецо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??