Jan 12, 2015, 11:00 PM

Далече, далече... 

  Poetry » Love
931 3 1

Далеч си, далече, толкоз далече,

а сякаш докосвам те с длан,

светът ми е пътя към тебе привечер

и в мисли стократно вървян.


По залези идвам, в очите ти плувам -

безкрайни морета от страст,

за капчица ласка невидим бленувам

и тихо се моля за нас.


Гласът ти не зная, а сякаш го чувам -

бликнал звънливо поток,

мечтая те нощем и с трепет целувам

в разрошен до плам диалог.


В косите се рея, в усмивка игрива

отпивам копнежи до грам

и питам се, питам, дали си щастлива,

какво ли за тебе не знам?


Далеч си, далече, красавице в нета,

а някак усещам те в мен,

прегръщам те нежно и в кротост заспивам -

до утре, към теб устремен!




© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??