Jan 21, 2011, 7:05 PM

Далече е сърцето ми 

  Poetry » Love
840 0 3

Далече е сърцето ми, на изток,

избяга ми, не ми се подчини...

и тъй е празно, сиво и без въздух,

минават си по ред безлични дни.

Студът сковал е цялото ми тяло

и болката в очите се разлива,

а как копнея да се чувствам цяла,

твойта недостатъчност убива…

Все повече намразвам календара!

Обрича ме на глухите недели…

Как искам малко време да открадна -

от миналото, дето с теб сме били

душа в душа – една вселена,

изваяна от страст и обич нежна,

от никого и нищо разделени...

Моята любов ще бъде вечна.

Обичам те със всяка глътка въздух!

Всеки километър в мен е рана!

Далече е сърцето ми, на изток...

без тебе нищичко не ми остана!

 

 

 

P.S. Посветено на една голяма и изгаряща любов, обречена на невъзможност, разделена от стотици километри, но въпреки всичко изпепеляваща!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За какво говориш, какви разстояния и какви километри могат да са от значение за любовта, има начин, повярвай, търси го, намери го, бори се, поздравления за силния стих!
  • "твойта недостатъчност убива"...с това ме грабна
  • Хубав стих!
Random works
: ??:??