Mar 18, 2010, 8:54 AM

Далечни 

  Poetry » Love
589 0 0

Чувствата огънати
са птици без криле
мечтите ни несбъднати
потапяме във вчерашно кафе

 

двамата стоим
в залезите никотинови
гледаме навън мълчим
в различни светове потънали

 

и ръцете уморени
веч не носят топлина
щом сърцата са студени
щом я няма любовта.

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??