Apr 2, 2013, 9:11 AM

Дали... 

  Poetry » Love
660 0 0

Любов моя, постоянно питаш и разпитваш. 

Миличко, я кажи колко ме обичаш,

колко душата по мен ти гори,

дали те пече, сладко те боли.

Колко струва любовта твоя...

Питаш и питаш, а и самата знаеш,

моята любов и сърцето мое при теб са вече,

ти ми ги взе, затова питай самата себе си...

© Bojkov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??