Nov 24, 2007, 9:20 AM

Дали ... 

  Poetry » Love
632 0 17
Като бриз неуловима,
знойна като летен ден,
непокорна и ранима -
ще се влюбиш ли във мен?...

Като прилив тих и нежен,
със усмивка на дете,
всепроникващ и безбрежен -
ще се влюбя ли във теб?...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??