Sep 3, 2014, 11:53 PM

Дали?! 

  Poetry » Love
604 0 2

Какво е да си вятър?! Не разбирам…

Та вятър често във косите ми поспира.

Опитвам се, ръце протягам,

но как ли днес до него аз да стигна?!

 

И как да те приема?! Не, не мога.

Във мен отдавна е потулен Бога.

Театърът със зимите изтлея -

до сетната, която ще пристигне.

 

Сега си мисля… И снегът в косите

със малко туш така ще се преправи.

Но дали и след това ще мога

отново като вятъра… да те обичам?!

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??