Ти пак се върна, но защо...
аз вече съм със друг,
молиш ме пак да бъда с теб,
да станеш мой съпруг.
Припомняш ми за стари спомени,
молиш ме за прошка, аз да ти простя.
Плачеш знам плачи сега
но за мене вече всичко отшумя.
Да ти простя ли аз не знам,
да ти даря ли пак своята любов,
казваш ми - сега съм сам,
но аз не съм и ми се ще да си вървя по пътя нов.
© Наталия Тодорова All rights reserved.
Това е истината... А отговорът е в сърцето ти...
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!