Sep 4, 2008, 6:47 AM

Дали да го убия - "мъничко е"? 

  Poetry » Love
1202 0 28
 

Дали да го убия - „мъничко е"?

А страшно е.

Кънти в мозъчните клети мисълта за ада.

Греховно е, че ти си ме белязал.

Но ми харесва мисълта -

не ми е писано да вляза в рая.

Не от него - а пък той щастлив е.

И ме обича до полуда. Сълзите ми се стичат, стичат.

Не са за него - тебе знам, че губя.

А ти не знаеш нищо. И дори те няма.

Явяваш се за миг и бързаш да си идеш.

Дали да го убия?!  Съвестта ме дразни

Как страшно е,  когато  се замисля.

Дали да го убия.

Няма

Чрез него тебе ще обичам...

Кънти в мозъчните клетки мисълта за ада.

Но, Господи - до болка го обичам.

-------------------------------

Събудих се.  Нима сънувах.

Готова си - ми каза онзи в бяло.

Разбрах - в съня била съм булка.

В действителност аборт направих.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??