May 20, 2012, 11:27 PM

Дали е достатъчно... 

  Poetry » Love
577 0 2

Усмивката, зная, е много чаровна,

нищо че на живо не съм я видяла.

Прекрасно го зная, друго е невъзможно,

щом се разтапям дори от емотиконка за „чао”.

Ръцете му, зная, докосват тъй точно,

нищо че по моята кожа не съм ги усещала.

Няма как да е иначе, припадам предсрочно,

щом каже как ръце по гърба ми прокарва. И става горещо.

Любовта му, зная, е безрезервна,

нищо че до мене не е заспивал.

Всяка вечер ме търси. Щастие безмерно

във „привет” аз усещам, щом онлайн ме намира.

Дали е достатъчно, някой ще попита.

В душата му срещам частици от моята

и неспънато, с думи, жар в сърцата си вплитаме,

без в мен да се съмнява.

Не стига.

Но аз с чуждо име говоря му.


20.05.2012г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??