Oct 16, 2010, 7:31 PM

Дали, или?! 

  Poetry » Other
448 0 1

Дали защото пътят ми върви през тръни

или защото тръните са в мен - във мисълта?!

Аз все живея някак тъжно,

дори да знам, че радост е дошла.

 

Дали защото всеки ден копнях я,

или защото късно я съзрях?!

След нея пак останах празна,

макар да бях изпълнена със жар.

 

Дали защото с обич свята

раздавах къс по къс от моята душа,

сега е станала на пясък -

във всеки има по прашинка - част от любовта.

 


Дали защото е така?

Сега съм не във рая...

Вървя сред тръни,

с надеждата да  срещна радостта...

© Ивелина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??