Dec 22, 2017, 11:44 AM

Дали ми пука?! 

  Poetry » Love
847 1 7

Дали ми пука?! 
Искаш ли да знаеш?
Въпроса ти е доста нелогичен. 
Времето промива всички рани, 
дори и тези дето ни приличат. 

 

Кои са те ли? 
Няма да ти кажа.
Така са сложни простите неща, 
когато във душата дупка зее 
всяка рана е малка шега. 
Нанизваш си ги. 
Рана пак до рана. 
Като гердан на шията висят, 
лъчите ги докосват сутрин рано, 
звездите ги огряват вечерта. 

 

Дали ми пука?! 
Верно ли не знаеш? 
(въпроса ти е доста нелогичен). 
Докосвам белезите с нежност и омая... 
Сега наясно ли си..., 
...колко те обичам. 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??