Dec 14, 2011, 2:41 PM

Дали ми вярваш? 

  Poetry » Love
822 1 1

         Дали ми вярваш?

 

Дали ми вярваш, че мога

пред целия сват да изкрещя,

че ти си човекът, когото обичам

както никой никога до сега!

             Дали ми вярваш, че мога

             дори себе си аз да нараня,

             за да докажа не само на тебе,

             че ти си моята единствена мечта!

Че си струва всяка сълза,

която за теб съм проляла,

че си струва всяка мечта,

която на теб съм отдала!

            Дали ми вярваш, че си единствен

            в моето сърце и в моята душа,

            дали ми вярваш, че друг не желая,

            щом ти си до мене сега?

Дали ми вярваш, когато повтарям:

"Обичам те, обичам те, обичам те...

както никой никога досега"

Дали ми вярваш???

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??