Ако замлъкне профилът ми скоро
ще ви кажа и какво ли ще се случи.
След месеци ще е забравен Жоро
в графата сложен във раздел "Погребан случай".
Да, знам, сега ще протестирате,
а аз ще се усмихна и ще кажа.
"С фалшиви думи истини недей гримирате"
и ще се престоря, че ви вярвам даже.
Усмихвам се. Дали ще пусна този стих?
Защо пък не! Акълът не ме спира!
На всеки дето прочете, усмих,
а пък на мене отворете бира.
25.06.2020.
© Георги Каменов All rights reserved.