Jun 28, 2014, 11:37 AM

Дали ще остана 

  Poetry
409 0 2

Не, не знам аз - дали ще остана...

Неочаквани взимам решения.

Аз съм твърд. Но не чак от стомана.

Ала не е нужно да го споделям.

 

Всъщност аз съм пилот. А поетът -

той е вторият вътре в кокпита.

Мен отново ме очаква небето...

И след малко отново излитам.

 

Да, готов съм - за полети нови,

нови битки, с нови стихии.

Но усещам - ще се видим отново.

Пак ще видя очите ти мили.

 

Аз не знам - дали тук ще остана...

Той, ключът - е там, на таблото.

Всъщност аз съм залог за промяна -

във последната битка със злото.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така ми дойде. И затова съм го казал така.
    Всъщност исках да кажа и още нещо.... Но то още не ми е дошло.
    Ала което е дошло - го казвам, както виждаш.
  • "Всъщност аз съм залог за промяна -
    във последната битка със злото."

    Много точно си го казал, споделям...

    Поздрави, Стефан!
Random works
: ??:??