Nov 25, 2008, 10:45 AM

Дали ще си там 

  Poetry
859 0 7
Някой ден, когато целуна
свойта радост без всъщност да знам,
че е сянка на сън и пробуда
ще има, ти дали ще си там?

Ако искам да тръгна по пътя,
който трябва да бъде вървян,
някой теб дали ще упъти?
И ще стигнеш ли някога там?

А когато се давя в самотност
и без вяра издигам си храм
от невярвано зла невъзможност,
и те искам, дали ще си там?

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??