Dec 11, 2012, 7:46 PM

Дали съм 

  Poetry
540 0 8


Дали била съм
птица,
на перваза ти стояла,
или дъждовна капка,
на лицето ти се спряла…
 
Била ли съм
ветрец,
косите ти целувала,
или вълна,
нежно теб обливала…
 
… а може би
сълза била съм,
очите ти наляла,
или усмивка топла
и сърцето ти съм сгряла.
 
Била
или
съм,
а може би
ще бъда...





© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??