Feb 15, 2011, 7:30 PM

Дали сънуват 

  Poetry
608 0 12



Сънят на зимата

се сбъдва –

в китна пролет се преражда.

И на гълъба мечтата, също –

сълзата му от радост,

под слънцето,

в цветчето на синчеца да блести.

А аз...

аз съм пламъче.

Сънувам,

че отражението ми

в очите ти искри

и в теб

кадифена топлина разлива.

 

Всъщност,

пламъчетата дали сънуват?

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??