Mar 6, 2010, 8:46 PM

Дано да си щастлив 

  Poetry » Love
1474 0 1

Дано сега да си щастлив

и всичко да ти е на късмет,

с две сърца си се сдобил,

върви си смело ти напред.

 

И всичката любов с теб си я вземи,

сама не мога да я побера,

а тя не може да се раздели,

затова при теб я прибери...

 

Дано да се усмихваш много,

че с две усмивки трябва да вървиш

и силно почвай да се смееш,

ако случайно мъничко се натъжиш.

 

Дай ми само спомените твои,

с моите те да станат в едно,

с тях ще се запазя цяла

и ще забравя сълзите, които съм проляла.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??