Съвестта ми - съдник
вечер ме наглежда.
Утрото ме буди
с огнена надежда.
Трябва да съм празна,
за да се изпълня...
Поривът е празник,
светло в мен покълнал.
С музика и багри
пълна е душата.
Днес ви подарявам
стръкче от дъгата.
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!
© Вилдан Сефер All rights reserved.