Feb 28, 2024, 10:38 PM

Дар от Бога е тя! 

  Poetry » Love
173 2 0

Светъл лъч от небесата сини

стопля моето сърце сред мраз,

искам да летя в тези висини,

разум няма над сърце власт!

 

Че една мила мома ми го отне,

аз сред облаците бели си витая,

нека я видя още веднъж поне -

да я прегърна, да съм като в рая!

 

Обич извира от сърце -

аз да я забравя не мога,

че тя има ангелско лице,

че тя дар ми е от Бога!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??