Aug 21, 2020, 6:58 AM

Даровете на жената 

  Poetry » Love
687 2 13

 

По клоните разлистват се вълшебства

пред погледа на благодушен маг,

а облаче дъгата с гребен сресва,

реката сгушва се в любимия си бряг.

 

В целувката на изгрева се крие

усмивката на идващият ден.

Луната в извор тялото си мие,

а той я гали луд и вдъхновен.

 

Земята е ухаеща и страстна,

отдадена на своите деца.

В небето Слънцето по нея се прехласва

и праща й, любовна топлина...

 

Хармонията е в пъпката на цвете

разцъфващо във щедри цветове,

а самодива в своята коса го вплете

дарявайки го с вечност и сърце...

 

Крило на пеперуда е небето

сияещо в кристали свобода.

И всичкото това е дар в момчето -

Подарък от любимата жена!

 

06.03.2016.

 

Георги Каменов 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??