Oct 8, 2009, 3:56 PM

Дарявам ти любов 

  Poetry » Love
1043 0 9

Дарявам ти любов

 

С кафе могъл би всеки да събуди

любимата, до рамото му лик склонила.

И всеки може с допир пеперуден

от устните на спящата

да вземе сила.

Или с букет цветя най-екзотични

вълшебството да сътвори могъл би всеки.

 

... Но аз шептя:

“Обичам те, момиче!”,

откъснал ягодки край горската пътека…

 

Живодар Душков

 

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??