Nov 17, 2014, 6:42 PM

Давай! 

  Poetry » Other
371 0 3

Е, добре,
грабвай чука
и удряй!
Удряй 
да я натъпчеш
по-надълбоко в мен!
Още навътре!
Чу ли?
Не с този малкия!
С най-големия чук!
Виждал ли си тепавица?
Удряй 
тази черна тъга! 
Давай!
Безмилостно!
Не й позволявай
страхливо 
след теб да излиза!
По средата на темето
се цели!
Здраво!
И по-отблизо!

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??