Уморих се да търся
принца на белия кон. Няма го.
Е, и аз не съм принцесата
от приказките на Шехерезада.
Но искам да бъда обичана,
тук и сега.
Искам и аз да обичам -
до пълна забрава, до гроб.
Много ли искам?
Не зная. Но зная, че това е животът.
И ще го изживея като истинска,
гореща и любеща -
твоя жена.
Ако ме искаш, ако ме любиш,
ще те пренеса в царството на Любовта.
И ще останем там заедно.
Завинаги, до гроба.
© Елина Иванова All rights reserved.