Nov 17, 2018, 11:46 AM

де да бях Моне 

  Poetry » Love, Free verse
534 0 0

образът ти е стихия

морето през декември

резките маневри

и сълзи, и смях, и нерви

 

образът ти са ония

купони у Гетсби

лъжите ти и "let's be"

животите без мен

 

може би

си илюзия на хартия

или котка в кутия

може би и двете

но де да бях Моне

де да беше цвете

© Kiddo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??