Oct 15, 2009, 8:22 PM

Де го чукаш, де са пука 

  Poetry » Humour
929 0 7

Мъ, кака! Как тъй да ни мо'иш?!

Бе айде - ша плитем търлъчки.

Ей куки, две клъба- за ластик,

иди-ила... във двете ти ръчички.

 

Ей, тъй ши й, докъто потръгни!

 

Накрай ш' ги зафаним със канап-

да н` съ изтъркват толкуз лесну.

Ти "лИцето", аз "опък" ш' плета-

нататък ше ти 'й интересно!

 

Чи мно'у "зетьове" тъдява, брей!

 

И 'се към наща къща си поглеждат...

За теб са, зер! Ни са за мен,

Пък бат' ти Кольо всичко вижда-

и дума дъ'н изпущиш, ей,

 

( Дали за туй си има цяр!?)

 

Един от тия - на мотор...

"Сузуке" казвали му май че.

Пришпорва тоя черен дзвер

и вълк е, ти пък - бело зайче!

 

Въх, Кольо ако знай, чи сме комбина...

 

Очите, знай, ш' ми издере!

И твойте с мойте тихомълком-

сал' вежди ще останат, бре!

(Чи 'гаче във кошара има вълк!)

 

Пс-с-т! Тихо, той да не ни чуй,

чииз чи стягам на бълдъза му,

щот 'земе ли си кремъклийка... ой,

краят ни ши знаят к'ъв е...

 

Какъв ли!? Беж - през кукуруза!

 

 

П.п. Написано от Petinka67  и Nella_gold

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??