Jun 22, 2007, 6:42 PM

* * * 

  Poetry
1053 0 3
Не съм детегледачка,
защото не искам да бъда.
Няма да стана чистачка,
защото не искам да бъда.
Помни, че не съм ти играчка,
защото не искам да бъда.
Но как да те науча като не съм учител,
защото не искам да бъда,
че и ти все пак си родител.
И никой не те пита какво ти се иска,
ако не ти харесва подай си в съда иска,
а за детето аз ще поема риска,
защото за него аз съм най-близка. 

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??