Sep 1, 2019, 5:08 PM  

Ти си всичко 

  Poetry » Love
792 1 3

                             

                                На Ж(р)

 

Ти си всичко което желая.

Ти си буря, ти си огън и лед.

Ти си мое начало и края,

остро трънче, с душа на поет.

 

Ти си изгрев, росица омайна.

Ти си грях, ти си вик, ти си зов.

Моя нежност и дълго пазена тайна,

в топла пазва със тих благослов.

 

Мое всичко, което обичам,

ти си страст, ти си моя съдба.

горещи устни, вместо клетва полагам,

на твоята топла ръка.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3a7R-c9ZhaU

© Сиси Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви, Марко., Георги.
  • Скромно искаш всичко.
    Хареса ми.
  • Прекрасен стих !
    Сиси, щастливо създание е ( ти си), което и да е то, защото има теб.
    Поздрави за творбата !
Random works
: ??:??