Dec 27, 2007, 12:26 PM

Декаденс 

  Poetry » Phylosophy
1158 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Ерата на злополуката
и залезът на всичко живо,
ерата
и поуката
от прииждащото сиво...
Ерата ни умира
и деградира,
и асимилира вредата,
с която се тровим!

* * *
Живот с лице на свиня!
Живот, от който ми се гади!
Смрад и воня,
и тайни лаборатории,
които предлагат
човек,
с вкус на лайна!

Ерата на информацията!
Безполезни протести и манифести!
Пациенти с присъда,
Чичковци костюмирани,
секс и зараза,
зараза и хора,
хора и смърт,
смърт и забрава!
Вкус на олово
и потъмняла кожа,
и една чаша йод,
и... живот!!!
Всички под ножа!
Дрога венозно!
Видения разни -
няма да преживеем!
Ако оцелеем до утре,
ще бъдем щастливи!
Парите са хартия,
която решава
дали ще живееш!
Смисълът на живота
е да имаш хартия
... и то в изобилие!
Истината е толкова явна,
че никой не я вижда!

© Икабод Крейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??