Dec 1, 2021, 10:06 AM

Декември 

  Poetry
396 0 0

декември
влиза
в своето владение

 

и чака
окрилен
БОГОрождение

 

а сетне
новолетие
поредно

 

и вредом
люботворство
мирогледно

 

.........................

 

с декември
и чутовен
и духовен

 

преломен
откъм край
и начала

 

с декември
на АГНЕЦ
и на Бетховен

 

о
БОЖИЯ ЛЮБОВ
добре дошла

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??