May 29, 2019, 6:17 PM

Демографска рационализация 

  Poetry
430 2 0

Или как се погубва нация?

Чрез:

тотална Комунизация,

дочена Селянизация,

бърза Национализация,

насилствена Колективизация,

панелна Урбанизация,

привидна "Демокрация",

роднинска Приватизация,

депозитна Инфлация,

повсеместна Циганизация,

просветна Профанизация,

разнопосчна Интеграция,
индивидуална Институционализация,

принудителна Либерализация,

сензитивна Дигитализация,

регионална Глобализация,

суицидна Ваксинация,

ашладисана Кастрация,

обсебваща Джендъризация,

комплексна Трансхуманизация...
Маматаситраказация.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??