Mar 22, 2009, 10:56 AM

Демократично право 

  Poetry » Humour
724 0 13

Демократично право

Хиляди закони
и нови правила,
условия безбройни -
ЗАБРАНЕНО е и това!

Не спирай, не завивай,
забрави, не върви,
не влизай, не паркирай,
глобите си плати.

В лабиринта на демократичните правила
изгубен и нещастен се луташ,
но спокойно - имаш и права -
разрешено е да го ДУХАШ!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??