Jul 15, 2014, 8:43 PM

Демон 

  Poetry » Love
668 0 0

 
 
Черен демон в чужда кожа...
Мир под нея да намери не може.
Жадува за болка, жадува за мъст!
Време е да бъдеш разпънат на кръст!

Жажда гори ме за твоите сълзи!
Искам в плътта ти да впия моите пръсти...
Ще плачеш, повярвай...Искам да страдаш!
Твоята болка днес ще е моя награда!

Ще ти покажа, какво е в пъкъла да се пържиш...
Направи ми удоволствие, виковете си недей да сдържаш!
Може и да е било любов, но днес е война.
Ще си отмъстя за всичко и чак тогава ще прегърна мира.

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??