Jun 13, 2007, 6:02 PM

Демонът с талант 

  Poetry
593 0 6
  В среднощните креватни тренировки
  демонът си беше издръжлив,
  защото ни един пьт дамите си не отпрати
  с думите: не мога, днес се уморих.

  И търсен беше винаги от много,
  няма лошо, то си е талант
  да можеш от душата да изваеш най-доброто,
  което простичко нарекли са екстаз.

А после се унасяше в съня си предоволен,
 след първичното почувствал се щастлив,
 без дори да осъзнава що е сторил,
 от безпощаден, че превърна се във милостив.
 

© Ивето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??