Sep 29, 2023, 9:06 PM

Ден на сърцето 

  Poetry » Love
158 0 0

Не тъжи сърце, но и не заспивай,

искрата надежда в теб запази,

че лекарството любов ще се появи

и всички твои рани ще оздрави.

В деня днешен празник имаш най-чудесен, всеки ти се възхищава на здравината и добрината,

че на всякакви удари издържаш,

но дълбоко в гърдите си ти

и никой не вижда как след всеки удур

нова рана се отваря и започва да кърви.

© Йордан Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??