Apr 4, 2015, 8:21 PM

Ден незабравим 

  Poetry » Love
368 0 2

Ден незабравим.

Ден, в който моето сърце бе докоснато с Любовта.

Ден, в който очите ми видяха

една жена с име на красиво цвете.

Едно цвете е винаги красиво.

Но колкото и да е красиво,

не може да запали огън в едно сърце.

Едно сърце което копнее за Любовта.

 

Не мога да забравя този ден.

Не мога да забравя как запали огъня в моето сърце.

Огън, който и сега продължава да гори.

Огънят на Любовта.

Благодаря ти.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Стойна за милият коментар от сърце ти желая весело изкарване на празниците
  • Радвам се, че си щастлив и мечтата ти е сбъдната!
    Поздрав за творбата и приятни празнични дни!
    Бог щедро да те благослови!
Random works
: ??:??