May 10, 2023, 10:26 PM

Денонощно 

  Poetry » Love
201 1 0

Денонощно си мисля за теб и те чувствам - 

денонощно за тебе горя!

В стих изгарят ме твоите алени устни,

за които мечтая в съня!

 

Ала вече е хвърлен съдбовният жребий!...

И в измислен сюжет неживян

ме завихря и тласка тревожното време,

за да тръгна по път невървян!

 

Че е толкова силно прекрасното чувство - 

блика с радост от мойто сърце,

теб докосва и милва, превръща в изкуство

и... прегръща те с тръпни ръце!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??