Jul 22, 2009, 3:37 PM

Деня на любовта 

  Poetry » Love
455 0 1

 

Днес - празникът на хиляди влюбени сърца -

искам да го споделя с човека,

който ме дари със сигурността, увереността

в красивите неща.

Да чувствам вече аз умея

и не спирам да копнея

за теб, за мен, за силата на любовта

и все да е така,

живееща в нашите -

трептящи от страстта - сърца.

Караш ме да летя,

давайки ми обичта,

която досега бе само мечта.

Желая винаги ти да си до мен

и изразявайки това в деня, деня на любовта

искам да те убедя, уверя,

че специалният си ти за мен,

защото те обичам, разбери

и завинаги, моля те, го запомни.

 

 

10.02.09-Т.Х.Т.

© Татяна Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??