Feb 17, 2009, 6:44 PM

Денят е твой 

  Poetry
655 0 3

  Денят е твой 

               (на батко)

 

Денят е твой, усмихвай се, сияй,

не само днес -  през целия живот,

пречка срещнеш ли по пътя, знай,

семейството ще ти покаже брод.

 

Сега до теб е твойта половинка,

споделя радостта ти в този ден,

но ако болка натежи в сърцето, 

можеш винаги да  търсиш мен.

 

 

Денят е твой, празнувай и се смей

и нека е така през целия живот.

Годините на пълен оборот живей

с много,  много здраве и любов.

 

                                          16.02.2009

 

(Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Смешко, който ми помогна за редакцията и оформянето... заслугата е негова да изглежда така подредено.)

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??