Jul 30, 2020, 8:45 AM

Денят на красотата 

  Poetry » Love
558 0 0

Ти озари храма студен

на моята душа и ден

разсея наоколо тъмата -

денят на красотата.

 

Нощта изчезна и топли лъчи

стопиха лед, що сърцето оковá,

затуй  душа за теб тъжи,

но ти не чу моите слова.

 

Че за теб роден съм аз,

като дар от Бога те приех,

изчезна зло и мраз,

но да те имам нямах успех.

 

В сърцето има светъл спомен

за дните с теб и с любовта,

но днес от тях няма и помен -

жесток и груб към мене е света.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??