Feb 14, 2021, 11:44 AM

Денят на виното и любовта 

  Poetry » Love
355 0 0

Днес е ден на виното пенливо,

измислено от древни времена.

Напитката на Бакхус и на Трифон,

опиваща до днес света.

 

Днес е ден на виното тръпчиво,

на истинското вино-елексир.

В душата топлина разлива,

Сърцето пълни със любов.

 

Днес е ден на виното искрящо,

във бъчвите, препълнени с любов.

В деня на виното всеки си припява.

 

Любов и вино, вино и любов.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??