Nov 21, 2015, 12:38 AM

Депутатските заплати 

  Poetry » Civilian
277 0 0

Гръцките депутати пример дават

на българските си колеги -

с десет процента заплатите си намаляват,

ама как нашите да победят своето его?

 

www.novini.bg/news/318038-гръцките-депутати-си-намалиха-заплатите-с-10.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??