Dec 16, 2009, 9:21 AM

Дете на пътя 

  Poetry » Civilian
594 0 2

 

Дете на пътя бяга

и броди из града,

ръчицата протяга

и мъчи го глада.

 

Очите, пълни с мъка,

забравили смеха,

те вярват във човека,

подал една пара.

 

Дали ще дойде време

човешката душа

с ръце любов да вземе

за детската ръка!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??